Mogelijke technieken die geïntegreerd kunnen worden tijdens een massage

(zonder extra kosten)

thaise_yoga_massage_papendrecht
Thaise Yoga massage

Het bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage en acupressuur. Ledematen worden gestrekt, uitgerekt en gemasseerd. Als er een ding is wat Thaise yoga massage geeft dan is dat ruimte in je spieren en gewrichten, maar bovenal ook in je hoofd.

cupping_papendrecht
Silicone Cupping

Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling kan in de massage geïntegreerd zijn.

lomi_lomi_massage_papendrecht
Lomi Lomi massage

Het is een rustige ritmische Hawaiaanse massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het wordt uitgevoerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.

aromatherapie_papendrecht
Aromatherapie

Etherische oliën zijn stoffen die vrijkomen uit de zweetklieren van planten. In de aromatherapie wordt gebruik gemaakt van uw gekozen etherische olie gemengd in een naturel olie. Het gaat hierbij dus niet alleen om de ervaring van het aroma (geur) tijdens de massage, maar ook om de werkzame stof in het lichaam.