Een afspraak maken?

Dat kan via de telefoon of via de mail!

Klachtgerichte massage

Last van onverklaarbare klachten? Pijn in de nek/schouders, lage rugpijn, hoofdpijn, tintelingen of andere soortgelijke klachten die maar niet overgaan?

Een klachtgerichte behandeling heeft als hoofddoel de beweeglijkheid van mensen te bevorderen en de pijnklachten te verminderen.

De eerste afspraak begint met een intakegesprek, hierbij bespreken we je klacht(en) en de mogelijke oorzaak. De massagetherapeut maakt onderscheid tussen specifieke, medische blessures en aspecifieke klachten en bepaalt hierbij een behandeling en de grenzen van zijn vakgebied.

De behandeling bestaat uit een veelvoud aan technieken die klachtgericht worden toegepast. o.a.:

  • Bindweefseltechnieken van huid en spieren
  • Articulaire bewegingen
  • Rekken en strekken
  • Diverse diep massagetechnieken
  • Mobilisaties van de wervelkolom en perifere gewrichten

Door de beweeglijkheid van de wervelkolom te verbeteren zorg je ervoor dat de zenuwen die hier uitlopen meer ruimte krijgen, zodat ze hun signalen goed kunnen afgeven.

De keuze van de behandelvormen, de behandelintensiteit en de behandelduur worden afgestemd op de individuele, specifieke situatie van de cliënt.

Tarieven 2024

30 minuten: €32,-

45 minuten: €46,-

60 minuten: €58,-

90 minuten: €75,-

Strippenkaart:

5x massages 30 minuten: €145,-

5x massages 45 minuten: €207,-

5x massages 60 minuten: €262,-

5x massages 90 minuten: €338,-

Factoren die de pijnklachten kunnen beïnvloeden:

Stress hoort bij het leven. Maar als stress de boventoon voert kun je allerlei klachten krijgen. Als je gestrest bent staat je hele systeem onder hoogspanning. Je raakt erdoor uit balans. Langdurige stress verhoogt het stresshormoon cortisol in je lijf en deze heeft invloed op de kwaliteit van je weefsels.
Een klachtgerichte massage kan uiteraard gecombineerd zijn aan een ontspanningsmassage of sportmassage.

Disbalans tussen belasting en belastbaarheid:

Klachten ontstaan niet zomaar van de een op de andere dag. Er gaat voor langere periode een onbalans tussen belasting (wat je wil en/of moet doen) en belastbaarheid (wat je fysiek en mentaal aankan) aan vooraf. Onbalans kan diverse oorzaken hebben. Misschien heb je te hard of te weinig gesport, te zwaar werk verricht of sta je onder spanning door drukte in je werk en privéleven. Ook onverwerkte emoties kunnen voor problemen zorgen, het gevolg is dat je klachten krijgt van werkzaamheden of gebeurtenissen die je normaal goed aankan.

massage_papendrecht

Geef een massage cadeau!

Verras iemand die een moment van ontspanning kan gebruiken met een cadeaubon van Massagepraktijk Comfort Zone. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen in elk gewenst bedrag en zijn één jaar geldig.

I.V.M DE DRUKTE TIJDELIJK NIET VERKRIJGBAAR.