Welkom in mijn Comfort Zone!

 

Mijn naam is Evelyne Vachon. Ik kom uit Quebec, een Franstalige provincie in het oosten van Canada. Een paar jaar geleden heb ik de esdoorns ingeruild voor de windmolens. Nederland is mijn plek waar ik me thuis voel.

Ik heb altijd veel interesse in de werking van het lichaam en de ziel van de mens gehad. Elke keer na een massage dacht ik: wat een mooi beroep, dat zou ik ook graag willen doen! Hierdoor wist ik hoe effectief een massage fysiek en geestelijk kan zijn, dit gevoel wilde ik graag aan een ander geven.

In 2016 heb ik besloten om mijn hart te volgen. Na een geweldige opleiding Wellnessmassage en een cursus Stoelmassage bij het IVS-instituut heb ik mijn diploma’s behaald en heb ik met trots mijn eigen massagepraktijk geopend in de Oostpolder te Papendrecht.

Tevens heb ik als mooie aanvulling zwangerschapsmassage toegevoegd aan mijn praktijk, dit certificaat heb ik behaald bij de Wellness Academie in Amsterdam.

Met mijn massagepraktijk wil ik u een moment geven binnen uw Comfort Zone, een plek waar u zich comfortabel en ontspannen voelt.

Het is met passie dat ik iets voor u kan betekenen.

Bon massage!

Evelyne Vachon

ESPO Gekwalificeerd Sporttherapeut

ESPO Gekwalificeerd Wellnessmasseur

ESPO Gekwalificeerd Massagetherapeut

ESPO Gekwalificeerd Stoelmasseur

facebook_comfort_zone_massage