Een afspraak maken?

Dat kan via de telefoon of via de mail!

Ontspanningsmassage

Het is een uitgebreide en professionele massage waarbij het ontspannen van de geest en het lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige strijkingen, knedingen en fricties.

30 minuten: €30,-

45 minuten: €40,-

60 minuten: €50,-

90 minuten: €65,-

5 rittenkaart; 30 minuten: €128,-

5 rittenkaart; 45 minuten: €170,-

5 rittenkaart; 60 minuten: €212,-

Sportmassage

Het doel is om de gezondheid van de sporter te behouden voor, tijdens en na het sporten. Sportmassage heeft een preventieve en herstellende functie. Deze massage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures.

*Blessures worden niet behandeld.

30 minuten: €30,-

45 minuten: €40,-

60 minuten: €50,-

5 rittenkaart; 30 minuten: €128,-

5 rittenkaart; 45 minuten: €170,-

5 rittenkaart; 60 minuten: €212,-

Zwangerschapsmassage:

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten maar ook geestelijke en emotionele spanningen die je als aanstaande moeder mogelijk ervaart verminderen. De massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling. Tijdens de behandeling worden speciale technieken en houdingen toegepast op de zwangere vrouw. Deze zachte massage wordt gegeven in een zijligging op de massagetafel, ondersteund door comfortabele kussens.

Zwangerschapsmassage kan helpen bij:

  • Verbetering van de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten;
  • Klachten in de nek, schouders en lage rug;
  • Kan zwangerschap problemen helpen verlichten, zoals pijnlijke benen en voeten.

*Bij twijfel of je gemasseerd mag worden, raadpleeg voorafgaand aan de behandeling altijd je arts voor toestemming en advies. Dit is de verantwoordelijkheid van de cliënt.

 

Cadeaubon verkrijgbaar, leuk om te geven bij een babyshower!

60 minuten: €48,-

5 rittenkaart: 60 minuten: €204,-

Stoelmassage:

Stoelmassage is ook bijzonder geschikt voor mensen die niet in staat zijn om op een massagetafel te liggen.

De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. Het is een drukpuntmassage van nek, schouders, hoofd, armen, handen en rug.

De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. Er komt geen olie aan te pas. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en hierdoor neemt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toe. Hierdoor voelt u zich weer lekker ontspannen en fit. Daarbij heeft u een betere weerstand tegen ziekten en spanningen.

Duurt 15 tot 20 minuten: €18,-

massage_papendrecht

Geef een massage cadeau!

Verras iemand die een moment van ontspanning kan gebruiken met een cadeaubon van Massagepraktijk Comfort Zone. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen in elk gewenst bedrag en zijn één jaar geldig.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de praktijk.